InspectWise Car Inspections
Vehicle inspection reports
VIEW
InspectWise Car Inspections
Vehicle inspection reports
No Thanks INSTALLKäyttöehdot

Käyttöehdot
päivitetty 17. maaliskuuta 2021

Palveluntarjoaja
Yritys InspectWise Ltd on rekisteröity suomalaiseen yritysrekisteriin (2791893-8). EU: n alv-rekisterinumero on FI27918938. Sen osoite on: Vapaasamata, 10900 Hanko. Se toimii Suomen ja EU:n lainsäädännön mukaisesti. Myöhemmin tässä asiakirjassa "me" koskee tätä yritystä.

Takuu
Tarjoamme palveluitamme käyttämällä kohtuullista taitoa ja ajoneuvoa. Jos emme täytä verkkosivustollamme kuvattua laatutasoa, niin pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille ja yritämme ratkaista ongelman yhdessä.

Vastuumme
Päätoimialamme on myydä ajoneuvojen tarkastusraportteja. Kun teemme ajoneuvon tarkastuksen, emme ole vastuussa ajoneuvon kunnosta tai ajoneuvoa koskevien paperien laillisuudesta. Ajoneuvon mahdollisten puutteiden vastuu on yksinomaan myyjillä. Nämä ehdot rajoittavat vain vastuumme sovellettavan lain sallimalla tavalla. InspectWisen kokonaisvastuu, joka johtuu näistä ehdoista tai liittyy niihin, rajoittuu maksimissaan meille suoritettuihin maksuihin. Jokainen palvelu on erillinen. Tarkastusraportin virhe voi antaa sinulle mahdollisuuden saada täysi hyvitys raportista maksamastasi summasta. Toisaalta tarkastusraportin virhe ei anna sinulle oikeutta saada hyvitystä kuorma-auton kuljetus- tai muista palvelumaksuista.

InspectWise vastaa yksin tämän palvelun kautta tilatuista palveluista ja yrityksen virheistä eivät ole vastuussa yrityksen johtajat, asiakaspalvelijat, työntekijät ja urakoitsijat. Nämä eivät ole vastuussa vahingoista tai oikeuden määräämistä korvauksista (mukaan lukien valtion viranomaisten toimet), jotka johtuvat palvelujen laittomasta käytöstä tai näiden ehtojen rikkomisesta. Tämä korvaus kattaa kaikki vastuut tai kulut, jotka aiheutuvat vaatimuksista, tappioista, vahingoista, tuomioista, sakoista, oikeudenkäyntikuluista tai oikeudenkäynneistä. Emme ole vastuussa menetyksistä voitoista, liiketoimintamahdollisuuksista, liikearvosta tai odotettavissa olevista säästöistä, epäsuorista tai välillisistä tappioista tai rangaistuksellisista vahingoista.

Saatat löytää tarkastamastamme ajoneuvosta vaurioita tai merkkejä ajoneuvon kulumisesta, joista ei ole tehty merkintää kuntoraporttiin. Emme ole vastuussa verhoilun tai sisustuksen kulumisesta, kuten pienistä naarmuista, värimuutoksista, pienistä halkeamista tai tahroista, joiden korkeus on enintään 2,5 cm. Emme vastaa kulumisen jäljistä, joita on tullut autoon noustessa tai sieltä poistuessa tai kumitiivisteiden tai peite/koristelevyjen vaurioista. Emme ole vastuussa korjauksista, jotka maksavat sinulle alle 350 €. Tämä koskee kaikkia vahinkoja erikseen. Ja tämä koskee kaikkia teknisiä tai mekaanisia kysymyksiä, jotka olivat piileviä tarkastuksen aikana. Vahingoista, joiden korjaaminen maksaa yli 350 € ja jotka epäilemättä olivat ajoneuvossa tarkastuksen aikana ja jotka tarkastajan olisi pitänyt huomata (eivät ilmestyneet myöhemmin kuljetuksen aikana jne.), Olemme valmiita palauttamaan tarkastusmaksun. Mutta rajoitamme vastuumme tarkastuksesta maksettuun enimmäismäärään.

Voimme sisällyttää tarjouksiimme arvioita julkisista maksuista tai veroista. Emme ole vastuussa laskelmiemme virheistä tai niiden aiheuttamista menetyksistä. Palkkiot saattavat muuttua, voimme tehdä virheen tai valtion virkamies saattaa tehdä virheen. Lopulliset maksut ja verot saattavat olla paljon suurempia kuin arvioimme. Emme ota vastuuta väärän arvion aiheuttamasta menetyksestä missään tilanteessa. Lopulta sinun on selvitettävä tarkalleen maksut, jotka sinun on maksettava kotimaahasi ajoneuvon rekisteröimiseksi.

Sama pätee tilanteisiin, joissa et voi rekisteröidä ajoneuvoa. Emme ole koskaan varmoja siitä, täyttääkö ajoneuvo kaikki tekniset vaatimukset maassasi. Tiedämme paljon EU:n laista, tuonnista ja viennistä. Jaamme mielellämme kaiken tietämyksemme. Mutta silti emme ole vastuussa vahingoista tilanteessa, jossa et voi rekisteröidä ajoneuvoa kotimaahasi.

Mitä odotamme sinulta?
Älä osta ajoneuvoa etänä ilman apuamme. Vaikka olisit saanut asiamieheltämme tarkastusraportin, niin se ei tarkoita, että kauppa olisi turvallinen. Emme ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, joita aiheutuu ostaessasi ajoneuvon etänä itse. Muista, että alustamme on täysin avoin uusille edustajille ja koska ajoneuvot ovat kalliita, tämä ala kiinnostaa rikollisia. Joku saattaa yrittää käyttää alustaa laittomiin tekohin. Sallimme vain valtuutettujen asiantuntijakumppaneidemme (englanniksi Certfied Expert Partner, myöhemmin CEP) tehdä ajoneuvokauppoja puolestasi. Yrityksemme takaa 100% CEP:n tekemät ajoneuvokaupat. Meillä on vakuutus, joka voi kattaa petosten tai huijausten aiheuttamat vahingot jopa 200 000 euroon. Ilmoita meille, jos alemman tason edustaja pyytää sinua maksamaan ajoneuvosta jälleenmyyjälle, hänelle tai muulle henkilölle. Älä koskaan lähetä rahaa, jonka on pyytänyt alemman tason edustaja. Voit tarkistaa sinua palvelevan asiamiehen tason verkkosivustoltamme.

Etäajoneuvosopimuksen tekeminen CEP: n kanssa
Ostat ajoneuvon tarkastusraportin perusteella etänä. Ostamme ajoneuvon ja myymme sen sitten sinulle. Yrityksemme on näille ajoneuvoille luotettava käytettyjen autojen jälleenmyyjänä EU: ssa. Turvaamme 100% koko kaupan. Saat ajoneuvon ja se on rekisteröity kotimaasi tai saat rahasi takaisin.

Sinun on maksettava ajoneuvo ja kaikki palvelumme, ennen kuin toimitamme ajoneuvon sinulle. Joissakin maissa tämä koskee myös valtion perimiä rekisteröintimaksuja ja veroja, jotka keräämme.

Useimmiten myymme ajoneuvoja vain kolmannen osapuolen tekniikkaturvalla (takuunomainen vakuutustuote). Suomessa myymme ja suojaamme ajoneuvot InSure Groupin tarjoamilla palveluilla. Jos asiakkaalla on teknisiä ongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöön maksun selvittämiseksi.

Vastuumme virheistä rajoittuu ajoneuvon eri osien oletettuun elinkaareen.
- Moottori 300000 km

- Vaihteisto ja vaihteisto 200000 km

- Muut päälaitteet (käynnistin, laturi, ilmastointilaite) 150000 km

- Elektroniikka, 4 vuotta


Sinun vastuullasi on huoltaa ajoneuvoa tekemällä huollot valmistajan ohjeiden mukaisessa aikataulussa.

Jos ajoneuvossa on ongelmia, ota heti yhteyttä meihin. Opastamme sinut paikkaan, jossa ongelma voidaan korjata.

InspectWise ei ole vastuussa huollon puutteesta, pienen vian korjaamisesta tai ajoneuvon väärästä käytöstä johtuvista virheistä. InspectWise ei ole vastuussa asiakkaan aiheuttamista ylimääräisistä vahingoista ajoneuvon käytössä sen jälkeen, kun pieni vika tai vian aiheuttama ylimääräinen ääni olisi pitänyt havaita.

Jokaisessa ajoneuvossa on käytössä kuluvia osia. InspectWise ei ole vastuussa näistä kuluvista osista, esimerkiksi: hiukkassuodatin, jarrut, kytkin, iskunvaimentimet, laakerit, nivelet ja akku.

Toiminta ongelmien varalta
Ennen kuin ryhdyt toimimaan alla kuvatulla tavalla, ilmoitamme sinulle siitä etukäteen, kun se on kohtuudella mahdollista, kuvailemme toimemme syyn ja annamme sinulle mahdollisuuden korjata ongelman, ellei sitten ole välitöntä vaaraa, että tilanne:
- aiheuttaa vahinkoa tai vastuuta käyttäjälle, kolmannelle osapuolelle tai InspectWise yhtiölle
- rikkoo lakia tai lainvalvontaviranomaisten määräystä
- vaarantaa tutkimuksemme
- vaarantaa palvelujemme toiminnan, eheyden tai turvallisuuden

Jos uskomme, että jokin sisältösi rikkoo näitä ehtoja, rikkoo sovellettavaa lakia tai voi vahingoittaa käyttäjiä, kolmansia osapuolia tai InspectWiseä, pidätämme oikeuden poistaa osan sisällöstä tai koko sen sovellettavan lain mukaisesti. Esimerkkejä ovat lapsiporno, sisältö, joka helpottaa ihmiskauppaa tai häirintää, ja sisältö, joka loukkaa jonkun toisen immateriaalioikeuksia.

InspectWise-palveluiden käytön estäminen ja tilisi irtisanominen
Pidätämme oikeuden keskeyttää tai lopettaa pääsysi palveluihin tai poistaa tilisi, jos jokin näistä asioista tapahtuu:
- Rikot olennaisesti tai toistuvasti näitä ehtoja
- Meitä vaaditaan noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia tai tuomioistuimen päätöstä
- Uskomme, että käyttäytymisesi aiheuttaa vahinkoa tai vastuuta käyttäjälle, kolmannelle osapuolelle tai InspectWise-sovellukselle - esimerkiksi hakkeroimalla, tietojenkalastelulla, häirinnällä, roskapostilla, harhaan johtamalla muita tai keräät sinulle kuulumatonta sisältöä
- Tietysti voit aina lopettaa palvelujemme käytön milloin tahansa. Jos lopetat palvelun käytön, me tiedämme miksi, jotta voimme jatkaa palvelujemme parantamista.

Etämyynnin palauttamispolitiikka EU: ssa
Tämä osio koskee ajoneuvoja, jotka ostat yrityksen kautta CEP:ltä. Yksityisasiakkaille EU:ssa annamme 14 päivän oikeuden palauttaa ostamansa ajoneuvo etäkaupan ohjeistusten mukaisesti. Seuraavia ehtoja sovelletaan tilanteessa, jossa yksityinen EU-kansalainen on ostanut ajoneuvon InspectWise Ltd:ltä näkemättä itse ajoneuvoa (tarkastusraporttimme perusteella) ja ajoneuvo on sen jälkeen rekisteröity mihin tahansa EU-maahan. Yksityisasiakkailla on oikeus palauttaa ajoneuvo, vaikka siinä ei ole mitään vikaa. Nämä ehdot eivät päde, jos asiakas on nähnyt ajoneuvon jossakin virallisessa toimipisteessämme ennen kuin päätti ostaa sen.


Palautus voidaan tehdä, jos nämä ehdot täyttyvät:
- Ajoneuvo ostettiin 100% yksityiseen käyttöön (ei myyntiin, taksiajoon, kilpailukäyttöön, kaupalliseen käyttöön jne.).
- Asiakas on yhteydessä meihin ennen palautuksen tekemistä
- Asiakas palauttaa ajoneuvon siihen paikkaan, josta hän otti sen
- Asiakas ei ole ajanut ajoneuvolla yli 50 km. Etämyynnissä meidän on annettava asiakkaalle mahdollisuus testata ajoneuvoa kuten hän voisi tehdä ostaessaan samanlaisen ajoneuvon jälleenmyyjältä. Mielestämme 50 km ajomatka vastaa koeajoa autoliikkeessä.
- Asiakas on valmis korvaamaan arvonalentumisen jokaisesta päivästä, jolloin hän on käyttänyt ajoneuvoa (0,1% ajoneuvon myyntihinnasta joka päivä).
- Kun teet etäkäyttöisen ajoneuvosopimuksen InspectWisen kanssa tarkastusraporttimme perusteella, rahti on aina FOB (alkuperäisessä myyntipaikassa ja asiakkaan on itse järjestettävä nouto ja kuljetus). Tämä pätee myös, jos päätät ostaa kuljetuspalvelumme. Ostat ajoneuvon alkuperäisestä sijainnistaan. - Siksi emme koskaan palauta autojen kuljetuksien maksuja.
- Emme palauta tarkastuskuluja, rekisteröintimaksuja tai muita ajoneuvon toimitukseen liittyviä maksuja.
- Jos ajoneuvo myytiin rahoituksella, pankki saattaa periä maksuja. Asiakas vastaa kaikista maksuista, joita pankki veloittaa rahoituksen purkamisesta.
- Ajoneuvo on palautettava täsmälleen samassa kunnossa kuin se myytiin. Siivous- tai korjausmaksut vähennetään hyvityksestä.
- Asiakkaan on varmistettava, että hän palauttaa kaiken, mitä hän sai ajoneuvon mukana, esimerkiksi: rekisteröintiasiakirjat, käyttöoppaat, huoltovihkon, toisen sarjan renkaita, latausjohdot, avaimet jne.
- Ajoneuvo tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa, kun se palautetaan.
- Maksu palautetaan kolmen viikon kuluessa.

Erimielisyydessä
Mahdollisista vakavista vaatimuksista vastaa toimitusjohtaja Tomi Rantanen (puh. 044 3677 990 nimi@inspectwise.net). Haluamme aina ratkaista asiat neuvottelemalla kanssasi. Jos emme pääse neuvotteluihin keskenämme, suosittelemme ottamaan yhteyttä Suomen kuluttajaneuvontaan. Tai EU: n paikallisiin kuluttajaviranomaisiin. Kaikkien meitä vastaan ​​nostettujen kanteiden oikeuspaikka on Ylivieskan käräjäoikeus.

Tietoja näistä ehdoista
Lain mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia, joita ei voida rajoittaa sopimuksella, kuten näillä käyttöehdoilla. Näiden ehtojen tarkoituksena ei ole millään tavalla rajoittaa näitä oikeuksia. Nämä ehdot kuvaavat sinun ja InspectWisen välistä suhdetta. Ne eivät luo laillisia oikeuksia muille ihmisille tai organisaatioille, vaikka muut hyötyisivätkin myös toiminnasta näillä ehdoilla.

Haluamme tehdä näistä ehdoista helposti ymmärrettäviä, joten olemme käyttäneet esimerkkejä palveluistamme. Kaikki mainitut palvelut eivät kuitenkaan välttämättä ole käytettävissä maassasi. Jos käy ilmi, että tietty ehto ei ole pätevä tai täytäntöönpanokelpoinen, se ei vaikuta muihin ehtoihin.

Jos et noudata näitä ehtoja emmekä ryhdy toimiin heti, se ei tarkoita, että luovumme mahdollisista oikeuksistamme, kuten oikeustoimista tulevaisuudessa. Voimme päivittää nämä ehdot (1) vastaamaan palvelumme tai liiketoimintamme muutoksia - esimerkiksi lisäämällä uusia palveluita, ominaisuuksia, tekniikoita, hinnoittelua tai etuja (tai poistamalla vanhat) (2) laillisten, (3) väärinkäytösten tai haittojen estämiseksi.

Jos muutamme olennaisesti näitä ehtoja tai palvelukohtaisia ​​lisäehtoja, annamme sinulle kohtuullisen ennakkoilmoituksen ja mahdollisuuden tarkistaa muutokset, paitsi (1) kun käynnistämme uuden palvelun tai ominaisuuden, tai (2) kiireellisissä tilanteissa , kuten jatkuvan väärinkäytön estäminen tai vastaaminen lakisääteisiin vaatimuksiin. Jos et hyväksy uusia ehtoja, poista sisältösi ja lopeta palvelujen käyttö. Voit myös lopettaa yhteistuon kanssamme milloin tahansa sulkemalla InspectWise-tilisi.

InspectWise ei ole vastuussa mistään muista menetyksistä, lukuun ottamatta tässä osassa kuvattuja oikeuksia ja vastuita (ongelmien tai erimielisyyksien sattuessa).


VIN-raportointiin liittyviä lisäehtoja

1. Raportoinnin vaatiman datan kerääminen aloitetaan sen jälkeen kun käyttäjä on maksanut tilauksensa onnistuneesti. Käyttäjä vastaa itse ilmoittamansa VIN-koodin oikeellisuudesta. Mikäli käyttäjällä ei ole VIN-koodia datan kerääminen aloitetaan kun myyjä on ilmoittanut ajoneuvon VIN-koodin. Tällöin emme vastaa myyjän ilmoittaman VIN-koodin oikeellisuudesta.

2. Raportoinnissa käytettävistä kansainvälisistä tiedonlähteistä (datan lähteet) johtuen, emme takaa, että raportoinnin tiedot ovat aina ajantasaiset tai jokaisen ajoneuvon kohdalla yhtä laajat. Raportoitavan tiedon määrä voi vaihdella esimerkiksi maakohtaisten käytäntöjen vuoksi (kaikki maat eivät julkaise samaa määrää tietoa; force majeure). Samaa vaihtelua voi olla myös ajoneuvojen valmistajien välillä.

3. Käyttäjä vastaa itse raportin tietojen perusteella tekemistään päätöksistä, jotka koskevat esimerkiksi ajoneuvon ostamista tai ostamatta jättämistä. Raportissa esitetyt tiedot eivät siis ole suosituksia ostaa, eikä niitä tule myöskään tulkita esim. tarjoukseksi tai muuksi vaatimukseksi eikä toimintaohjeiksi.

4. Käyttäjä ei saa myydä tai muutoin käyttää raporttia kaupan kohteena (suorasti tai epäsuorasti).

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com